Vi visar hur du byter till värdekod

2019-09-23

Den 14 december är sista dagen som du kan resa med Jojo Reskassa på våra bussar och tåg. Men du som har pengar kvar på ditt Jojo-kort blir förstås inte av med dem.

Nu lanserar vi en tjänst här på hemsidan där du själv kan byta din Jojo Reskassa mot en värdekod med saldo. Värdekoden kan du sedan använda för att köpa biljetter för i appen Skånetrafiken.
Värdekoden är giltig i två år, och har ett saldo som betas av efterhand som du köper biljetter. Under 2020 kan du använda värdekoden för att köpa biljetter i flera av våra säljkanaler.
Har du tidigare registrerat ditt Jojo-kort behöver du vara inloggad på Mitt konto för att byta din Jojo Reskassa till en värdekod. Är ditt Jojo-kort inte registrerat sedan tidigare går det bra att fortsätta utan att vara inloggad.
Fram till och med 14 december går det såklart bra att fortsätta resa med din reskassa. Skulle du ha pengar kvar på kortet efter den 14 december kan du göra bytet då. Inga pengar försvinner, du kommer kunna byta din reskassa i många år framöver.  

Till tjänsten

Läs mer om tjänsten