Hämta munskydd hos oss

2020-11-02

För att visa våra kunder omtanke – och inte minst för att resenärerna ska kunna visa varandra hänsyn och omtanke – erbjuder vi resande i kollektivtrafiken ytterligare 100 000 munskydd. Dessa kan hämtas ut av er som har giltig biljett på Skånetrafikens kundcenter från torsdagen den 24 september.

 

 Redan den 14 juli i år erbjöd Skånetrafiken munskydd till de resenärer som önskade detta för att bidra till tryggheten ombord på bussar och tåg. Munskydden kunde hämtas på Skånetrafikens kundcenter. Gesten uppskattades och de 50 000 munskydden är slut sedan ett antal veckor tillbaka. Från och med i morgon är det åter möjligt för den som har en giltig biljett med Skånetrafiken att hämta ut munskydd på ett av de fyra Kundcenter på Malmö C, i Helsingborg, Lund eller Kristianstad.

Till skillnad mot i Sverige måste resande till Danmark enligt lag ha munskydd vid ankomst till Kastrup, Copenhagen Airport. Så för den som reser till Danmark är det smidigt att kunna hämta ut gratis munskydd på ett av Skånetrafikens kundcenter.